Credit Management Cyclus

Gold partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk is een wereldwijde aanbieder van bedrijfsinformatie. BvD's informatieoplossingen zijn een unieke combinatie van enerzijds bedrijfsinformatie, aangeleverd door meer dan 100 gerenommeerde Information Providers wereldwijd, en anderzijds een software die Credit Managers helpt bij het efficiënt analyseren en opvolgen van hun portfolio.

Credendo Group

Credendo Group

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.
Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.
Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.
Credendo – Excess & Surety is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

 

Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider inzake geïntegreerde factoring, stelt u een aantal oplossingen voor waarmee u uw post "klanten" kunt beschermen, beheren en financieren binnen het kader van uw binnenlandse en internationale activiteiten.

Order2Cash

Order2Cash

Order2Cash
Vijftien jaar ervaring, kennis en deskundigheid in één baanbrekend platform. Order2Cash is gecreëerd door Anachron. Als marktleider in het bieden van wereldwijde order-to-cash oplossingen worden we overal ter wereld gezien als een innovatieve en betrouwbare dienstverlener. Wij lopen al vijftien jaar voorop in de internationale e-Invoicing markt. Ons doorlopende streven om het bedrijfskritische order-to-cash proces te verbeteren en versnellen heeft tot onze nieuwste innovatie geleid: Order2Cash. Bedrijven van allerlei grootte gebruiken Order2Cash om hun DSO-reductie en het cashflow-beheer te ondersteunen.