Expertseminaries over actuele topics van credit management

Vakantie – of als je geen vakantie (meer) hebt, aangename zomerdagen – in ’t verschiet! Plaats eerst nog volgende activiteiten van de Credit Management Circle in uw agenda, het expertiseforum van CRiON voor credit en andere finance managers. Daarop staan we immers stil bij zeer actuele topics van credit management.

Shutterstock 564599842
Online panelgesprek met kredietverzekeraars

Credit or crisis?: die vraag stellen we – na een zeer geslaagde en druk bijgewoonde editie vorig jaar – opnieuw aan topmanagers van de voornaamste kredietverzekeraars.

De huidige economische crisis plaatst ondernemers voor grote uitdagingen. Wat is het antwoord van kredietverzekeraars daarop? Ontdek het in dit online panelgesprek.

Event

29-09-2022

11:00 - 12:30

Online

Experience Day ‘Optimize your working capital’

In woelige tijden als deze is het maximaliseren van jouw werkkapitaal meer dan ooit noodzakelijk. Hoe je dat doet, achterhaal je in het expertverhaal van Jean Gieskens, autoriteit in werkkapitaalbeheer, in de praktijkgetuigenissen die we brengen en in de ervaringen van de vele credit en andere managers die je ontmoet tijdens netwerklunch en walking dinner.

Event

20-10-2022

12:30 - 21:00

Salons Waerboom, Dilbeek

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.