Netwerklunch ‘Credit managers: creatieve generalisten’

Credit management reikt veel verder dan kredietwaardigheidsbeoordeling en incasso alleen. Het raakt aan vele, andere bedrijfsdomeinen. Niet in het minst de verkoop: credit managers helpen hun commerciële collega’s om de rendabiliteit van hun verkopen te maximaliseren.

Een credit manager neemt dan ook vele rollen op in een onderneming. Hij is niet alleen een analist die kredietrisico’s inschat en kredietwaardigheden beoordeelt. Hij is onder meer ook verkoper. En in het samenwerken met en overtuigen van de verkoops- en andere bedrijfsafdelingen, is hij zelfs coördinator en coach.

Die vele rollen combineren: het is niet makkelijk, maar het loont. Bedrijven hebben dan ook veel meer nood aan generalisten die ideeën en mensen over de grenzen van bedrijfsafdelingen heen verbinden in succesvolle projecten, dan aan specialisten. Zo weet bedrijfscoach Murielle Marie, die vele ondernemers adviseert en begeleidt.

In haar boek Tijd voor de creatieve generalist! Ontdek de ondernemende duizendpoot in jezelf, werkt ze het vijfstappenmodel Rebel uit dat generalisten helpt om hun vele rollen succesvol te combineren. Dat model deelt ze in haar keynote met jou. Bij aperitief en driegangenlunch leg je waardevolle netwerkcontacten.

Programma

12:00 Verwelkoming met aperitief

12:30 Keynote van bedrijfscoach Murielle Marie

13:15 Driegangenlunch

Prijs

Deelname aan dit boeiende seminarie met aperitief en driegangenlunch is gratis voor

  • (Ex-)leden, partners en genodigden van partners van de Credit Management Circle
  • (Ex-)laureaten van het Best Young Finance Team programma

Anderen betalen 350 euro.

Ben je er graag bij? Inschrijven kan nog steeds via onderstaand formulier!

Ben je reeds lid van de Credit Management Circle 2022? Schrijf dan snel en eenvoudig in door hier te klikken

retour à l'aperçu

Ik wil deelnemen aan de lunch

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la politique de confidentialité et les conditions d’utilisation de Google s’appliquent.