Ontdek het onbenutte potentieel van ESG-praktijken (Environmental, Social en Governance) om uw kredietbeheer op een hoger plan te brengen. Doe mee aan een webinar over de manieren waarop ESG een krachtige bondgenoot kan worden in uw credit management toolkit.

  • Risicobeperking: Ontdek hoe ESG-factoren uw risicobeoordeling kunnen verbeteren, waardoor u een holistisch beeld krijgt van de financiële gezondheid van uw klanten en kredietrisico's kunt beperken.
  • Concurrentievoordeel: Krijg inzicht in hoe ESG-bewust credit management uw bedrijf een concurrentievoordeel kan geven, door klanten en leveranciers aan te trekken die duurzame praktijken hoog in het vaandel hebben staan.
  • Toegang tot financiering: Ontdek hoe ESG kan bijdragen aan gunstige financieringsvoorwaarden en de financiële gezondheid van uw bedrijf kan ondersteunen.

Verzeker uw plek - Registreer nu!

ESG is niet zomaar een trend; het is een strategische noodzaak voor credit managers die door het complexe financiële landschap van vandaag navigeren. Registreer nu en begin aan een reis naar excellentie in credit management.

terug naar overzicht