Aon Credit International

Internationaal netwerk

Via onze partner en medeaandeelhouder Aon, kan CRiON beroep doen op het uitgebreide internationale netwerk van Aon Credit International, de gespecialiseerde business unit van Aon voor credit management services. Onze medewerkers hebben dan ook de ervaring om voor multinationale ondernemingen internationale verzekeringsprogramma’s op te zetten en te beheren.

Binnen de Aon Group bundelen de specialisten in kredietverzekering en credit management hun expertise in de business unit Aon Credit International, waarvan CRiON de Belgische tak is. Als een ACI kantoor in het buitenland leading broker is van een kredietverzekeringsprogramma voor een multinational, dan treden wij als servicing broker op voor de Belgische filialen van die onderneming.

Aon Credit International

Internationale kredietverzekeringsprogramma’s op uw maat

Omgekeerd treedt CRiON op als leading broker voor Belgische multinationals. Wij onderhandelen dan met de kredietverzekeraars over de groepspolis. En de buitenlandse vestigingen kunnen een beroep doen op een lokaal kantoor van Aon Credit International om hen als service broker bij te staan.

Voor verscheidene Belgische multinationals ondersteunen we zowel het Belgische moederhuis als al hun buitenlandse filialen bij het beheren van het internationale verzekeringsprogramma dat we voor hen uitwerken. Onze meertalige medewerkers hebben een ruime ervaring in het opzetten en beheren van groepspolissen. Zij werken internationale kredietverzekeringsprogramma’s uit op maat. En ondersteunen alle medewerkers van die ondernemingen – waar zij zich ook bevinden in de wereld – bij polisopleidingen, kredietlimietaanvragen, schade afwikkelingen, enz.

Voor een vertrouwelijk overzicht van onze internationale referenties, bel onze adviseurs op (+32) (0)9 244 62 62.