Credit Management Cyclus

Gold partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk – A Moody’s Analytics Company

We capture and treat private company information for better decision making and increased efficiency, so we’re ideally suited to help corporate credit professionals.
Orbis, our global company database has information on 250 million companies and offers:

• Standardised financials
• Financial strength metrics
• Projected financials
• Extensive corporate ownership structures

Credit Catalyst is a platform where you can combine information from Orbis with your own knowledge of your customers and get dashboard views of your portfolio.
Welcome to the business of certainty.
 

Virteo

Virteo

VIRTEO is een onafhankelijk online platform waarin credit managers hun dossiers rechtstreeks door verschillende advocaten, gerechtsdeurwaarders en incassokantoren kunnen laten behandelen, in een efficiënt, transparant en GDPR compliant proces, zonder complexe IT implicaties.

IPEX

IPEX

IPEX is een IT bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van uitgaande administratieve documentenstromen, zowel op papier als digitaal. Klanten kiezen voor en blijven bij IPEX voor de flexibele aanpak en de innovatieve digitale kanalen. Wij hebben oplossing voor grote én kleinere bedrijven.
 
Domeinen van expertise:
- document outsourcing
- elektronisch aangetekende zending
- digitale handtekening
- Doccle partner
- real-time tracking portal

 

Order2Cash

Order2Cash


Vijftien jaar ervaring, kennis en deskundigheid in één baanbrekend platform. Order2Cash is gecreëerd door Anachron. Als marktleider in het bieden van wereldwijde order-to-cash oplossingen worden we overal ter wereld gezien als een innovatieve en betrouwbare dienstverlener. Wij lopen al vijftien jaar voorop in de internationale e-Invoicing markt. Ons doorlopende streven om het bedrijfskritische order-to-cash proces te verbeteren en versnellen heeft tot onze nieuwste innovatie geleid: Order2Cash. Bedrijven van allerlei grootte gebruiken Order2Cash om hun DSO-reductie en het cashflow-beheer te ondersteunen.
 

Twikey

Twikey

Twikey biedt slimme en innovatieve oplossingen om onboarding en betalingen van terugkerende klanten te vereenvoudigen en te digitaliseren: van online identificatie en tekenen van contracten en SEPA mandaten t.e.m. het beheer en de opvolging van betalingen. Online betalen kan via domiciliëring, een betaallink en PSD2. Zo ondersteunen wij onze klanten om transparanter, goedkoper en klantvriendelijker digitaal zaken te doen.Eenvoudig starten met SEPA domiciliëringen via e-Mandaten. Vermijd alle papierwerk en opvolging.

AIG

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt,  kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.