Credit Management Cyclus

Gold partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk – A Moody’s Analytics Company

We capture and treat private company information for better decision making and increased efficiency, so we’re ideally suited to help corporate credit professionals.
Orbis, our global company database has information on 250 million companies and offers:

• Standardised financials
• Financial strength metrics
• Projected financials
• Extensive corporate ownership structures

Credit Catalyst is a platform where you can combine information from Orbis with your own knowledge of your customers and get dashboard views of your portfolio.
Welcome to the business of certainty.
 

Credendo

Credendo

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.
Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.
Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.
Credendo – Excess & Surety is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

 

IPEX

IPEX

IPEX is een IT bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van uitgaande administratieve documentenstromen, zowel op papier als digitaal. Klanten kiezen voor en blijven bij IPEX voor de flexibele aanpak en de innovatieve digitale kanalen. Wij hebben oplossing voor grote én kleinere bedrijven.
 
Domeinen van expertise:
- document outsourcing
- elektronisch aangetekende zending
- digitale handtekening
- Doccle partner
- real-time tracking portal

 

Order2Cash

Order2Cash


Vijftien jaar ervaring, kennis en deskundigheid in één baanbrekend platform. Order2Cash is gecreëerd door Anachron. Als marktleider in het bieden van wereldwijde order-to-cash oplossingen worden we overal ter wereld gezien als een innovatieve en betrouwbare dienstverlener. Wij lopen al vijftien jaar voorop in de internationale e-Invoicing markt. Ons doorlopende streven om het bedrijfskritische order-to-cash proces te verbeteren en versnellen heeft tot onze nieuwste innovatie geleid: Order2Cash. Bedrijven van allerlei grootte gebruiken Order2Cash om hun DSO-reductie en het cashflow-beheer te ondersteunen.