Credit Management Cyclus

Gold partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AIG

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt,  kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk – A Moody’s Analytics Company

We capture and treat private company information for better decision making and increased efficiency, so we’re ideally suited to help corporate credit professionals.
Orbis, our global company database has information on 250 million companies and offers:

• Standardised financials
• Financial strength metrics
• Projected financials
• Extensive corporate ownership structures

Credit Catalyst is a platform where you can combine information from Orbis with your own knowledge of your customers and get dashboard views of your portfolio.
Welcome to the business of certainty.
 

TCM Belgium

TCM Belgium

TCM Belgium is een internationaal ondersteund incassobureau met lokale oplossingen in meer dan 100 landen. Ons no cure no fee beleid biedt een complementaire dienst aan het interne credit management van bedrijven van diverse groottes en in verschillende sectoren.

Zowel het globale netwerk (TCM Group) als de verloning op basis van resultaat zorgen voor (kwaliteits)garantie. De TCM Group verzekert de geïnde bedragen waardoor deze steeds bij de klant terechtkomen. Dankzij het no cure no fee principe weet de crediteur ook dat alle middelen zo opportuun mogelijk ingezet worden om tot een (minnelijke) oplossing te komen.

De interne en externe werking wordt ondersteund door een geavanceerd online credit management systeem dat het mogelijk maakt actuele, transparante informatie snel bij de verschillende diensten, crediteuren, en debiteuren te brengen.