Credit Management Cyclus

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AIG

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt,  kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten is het enige kantoor dat ervoor heeft gekozen om zich te specialiseren in de incasso advocatuur. Wij richten ons ook uitsluitend op B2B incasso’s. Doordat wij ons binnen de B2B incasso niet alleen onderscheiden door onze juridische kennis, maar wij ook internationale advocaten in dienst hebben, bezetten wij een unieke positie binnen onze branche. 
Bierens Incasso Advocaten is de meest aantrekkelijke incassopartner voor B2B vorderingen in Europa.

Direct Pay

Direct Pay

DirectPay is de handelsnaam van het full service credit management bureau Direct Pay Services B.V. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in het kostenefficiënt beheersen en beheren van debiteurenrisico’s. We zijn de trotse marktleider in aankoop en beheer van vorderingen. DirectPay staat een groot aantal bedrijven bij in het gehele traject van order to cash en biedt maximale zekerheid op debiteurenportefeuilles. Bedrijven hebben hierdoor meer financiële zekerheid en creëren financiële ruimte voor hun kernactiviteiten.

Eurofactor

Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw "vorderingen" kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten

SOA People

SOA People

SAP Platinum Partner, SOA People helpt zijn klanten in de omschakeling naar een efficiënte organisatie die sterke prestaties neerzet. Vandaag kunnen we bogen op een indrukwekkend trackrecord van innovatieve projecten, in alle sectoren en voor zowel kleine als grote organisaties.

Ready4 Credit Management is een complete suite van geïntegreerde SAP modules om uw bedrijfskrediet en cashflow management te ondersteunen en zo risico's en verliezen te minimaliseren. 

U kunt uw Credit Management proces optimaliseren door de integratie van deze verschillende modules, afhankelijk van uw prioriteiten: Kredietinformatiebeheer, risicomanagement, kredietverzekeringsbeheer, geschillenbeheer, factoringmanagement en incasso van schulden.