Credit Management Cyclus

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AIG

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt,  kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

NextFactor

NextFactor

 

NextFactor is een gloednieuw initiatief opgericht in 2021 door een team van ondernemers die gedurende meer dan 25 jaar hun sporen verdiend hebben bij diverse factoringmaatschappijen en internationale ondernemingen die actief zijn in de verkoop en financiering van debiteurenvorderingen.

NextFactor NV biedt flexibele en vooruitstrevende oplossingen op het vlak van achterstallige debiteurenvorderingen. NextFactor koopt zowel portefeuilles als individuele achterstallige vorderingen op ondernemingen en regisseert hiervoor een maatschappelijk verantwoord inningstraject

Eurofactor

Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw "vorderingen" kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten

SOA People

SOA People

SAP Platinum Partner, SOA People helpt zijn klanten in de omschakeling naar een efficiënte organisatie die sterke prestaties neerzet. Vandaag kunnen we bogen op een indrukwekkend trackrecord van innovatieve projecten, in alle sectoren en voor zowel kleine als grote organisaties.

Ready4 Credit Management is een complete suite van geïntegreerde SAP modules om uw bedrijfskrediet en cashflow management te ondersteunen en zo risico's en verliezen te minimaliseren. 

U kunt uw Credit Management proces optimaliseren door de integratie van deze verschillende modules, afhankelijk van uw prioriteiten: Kredietinformatiebeheer, risicomanagement, kredietverzekeringsbeheer, geschillenbeheer, factoringmanagement en incasso van schulden.