Credit Management Cyclus

Silver partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

Cetelem

Cetelem bundelt de kracht en de expertise van een internationale groep met bijna 16.000 medewerkers en vestigingen in 20 landen. In België staan 350 specialisten voor u klaar. Ze luisteren naar u, ze beantwoorden al uw vragen en maken het u gemakkelijk wanneer u een krediet nodig heeft. Cetelem heeft een nieuwe manier om uw projecten te financieren: 'Doordacht krediet'. Waarom 'doordacht'? U heeft een plan dat u dolgraag wilt realiseren, u heeft de plus- en de minpunten afgewogen en nu zoekt u de juiste partner. Cetelem wil een verantwoordelijke partner zijn, die uw vertrouwen waard is. Cetelem maakt deel uit van de AlphaCredit groep, de kredietspecialist met ruim 20 jaar ervaring.

Coface

Coface

Coface is dé expert in ondernemersrisico's. Al bijna 70 jaar lang helpt Coface, een wereldleider in kredietverzekeringen, om bedrijven duurzaam te maken. Het probleem van onbetaalde facturen van uw zakenpartners voorkomen en oplossen: dit is de taak die Coface onderneemt namens hun klanten. Dagelijks verzekeren de 4.400 werknemers van de Groep in 67 landen de handelstransacties van 35.000 klantenbedrijven in meer dan 200 landen. De groep is volledig internationaal en is ingericht om waar ook ter wereld de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Hun 350 limietarbiters nemen 10.000 kredietbeslissingen per dag. Ze geven een antwoord binnen het bestek van anderhalve dag.

Euler Hermes

Euler Hermes biedt met een kredietverzekering een 3-delige oplossing op maat van uw bedrijf. Preventief screenen ze de financiële gezondheid van uw klanten en partners, ze incasseren ook onbetaalde facturen, en wanneer een factuur toch onbetaald blijft, krijgt u van hen een vergoeding. Op deze manier elimineren ze niet alleen het risico op niet-betaling van uw handelsvorderingen, maar ze helpen u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.
Vandaag dekken zij voor meer dan 750 miljard euro aan handelstransacties wereldwijd. Zij zijn ook een belangrijke speler op vlak van borgstellingen en garanties, een alternatief voor bankgaranties. Euler Hermes is wereldmarktleider in kredietverzekeringen. Ze zijn een dochter van Allianz en hebben een AA-rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.
 

IvKM

IVKM heeft hun missie als volgt geformuleerd: bijdragen tot de professionalisering en de emancipatie van het kredietmanagement in de ondernemingen. Het Instituut voor Kredietmanagers is een vereniging zonder winstoogmerk, en drijft dus voor een deel op vrijwilligers. De administratie, de praktische organisatie van de activiteiten, het verzorgen van de publicaties en de wetenschappelijke coördinatie worden uitbesteed. De stichters zijn ervaren kredietmanagers, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan het realiseren van deze missie. Voorzitter van het IvKM is LudoTheunissen, die ook voor de praktische organisatie en de wetenschappelijke ondersteuning instaat.

Atradius

Atradius

Atradius is leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en zijn aanwezig op elk continent. Atradius biedt hun klanten toegang tot informatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd en is actief via 160 kantoren in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Credendo

Credendo

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.
Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.
Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.
Credendo – Excess & Surety is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

Order2Cash

Order2Cash

Vijftien jaar ervaring, kennis en deskundigheid in één baanbrekend platform. Order2Cash is gecreëerd door Anachron. Als marktleider in het bieden van wereldwijde order-to-cash oplossingen worden we overal ter wereld gezien als een innovatieve en betrouwbare dienstverlener. Wij lopen al vijftien jaar voorop in de internationale e-Invoicing markt. Ons doorlopende streven om het bedrijfskritische order-to-cash proces te verbeteren en versnellen heeft tot onze nieuwste innovatie geleid: Order2Cash. Bedrijven van allerlei grootte gebruiken Order2Cash om hun DSO-reductie en het cashflow-beheer te ondersteunen.