Credit Management Cyclus

Silver partners

Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AIG

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt,  kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten is het enige kantoor dat ervoor heeft gekozen om zich te specialiseren in de incasso advocatuur. Wij richten ons ook uitsluitend op B2B incasso’s. Doordat wij ons binnen de B2B incasso niet alleen onderscheiden door onze juridische kennis, maar wij ook internationale advocaten in dienst hebben, bezetten wij een unieke positie binnen onze branche.
Bierens Incasso Advocaten is de meest aantrekkelijke incassopartner voor B2B vorderingen in Europa.

Cetelem

Cetelem bundelt de kracht en de expertise van een internationale groep met bijna 16.000 medewerkers en vestigingen in 20 landen. In België staan 350 specialisten voor u klaar. Ze luisteren naar u, ze beantwoorden al uw vragen en maken het u gemakkelijk wanneer u een krediet nodig heeft. Cetelem heeft een nieuwe manier om uw projecten te financieren: 'Doordacht krediet'. Waarom 'doordacht'? U heeft een plan dat u dolgraag wilt realiseren, u heeft de plus- en de minpunten afgewogen en nu zoekt u de juiste partner. Cetelem wil een verantwoordelijke partner zijn, die uw vertrouwen waard is. Cetelem maakt deel uit van de AlphaCredit groep, de kredietspecialist met ruim 20 jaar ervaring.

Coface

Coface

Coface is dé expert in ondernemersrisico's. Al bijna 70 jaar lang helpt Coface, een wereldleider in kredietverzekeringen, om bedrijven duurzaam te maken. Het probleem van onbetaalde facturen van uw zakenpartners voorkomen en oplossen: dit is de taak die Coface onderneemt namens hun klanten. Dagelijks verzekeren de 4.400 werknemers van de Groep in 67 landen de handelstransacties van 35.000 klantenbedrijven in meer dan 200 landen. De groep is volledig internationaal en is ingericht om waar ook ter wereld de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Hun 350 limietarbiters nemen 10.000 kredietbeslissingen per dag. Ze geven een antwoord binnen het bestek van anderhalve dag.

Euler Hermes

Euler Hermes biedt met een kredietverzekering een 3-delige oplossing op maat van uw bedrijf. Preventief screenen ze de financiële gezondheid van uw klanten en partners, ze incasseren ook onbetaalde facturen, en wanneer een factuur toch onbetaald blijft, krijgt u van hen een vergoeding. Op deze manier elimineren ze niet alleen het risico op niet-betaling van uw handelsvorderingen, maar ze helpen u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.
Vandaag dekken zij voor meer dan 750 miljard euro aan handelstransacties wereldwijd. Zij zijn ook een belangrijke speler op vlak van borgstellingen en garanties, een alternatief voor bankgaranties. Euler Hermes is wereldmarktleider in kredietverzekeringen. Ze zijn een dochter van Allianz en hebben een AA-rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.
 

Eurofactor

Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw "vorderingen" kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten

IvKM

IVKM heeft hun missie als volgt geformuleerd: bijdragen tot de professionalisering en de emancipatie van het kredietmanagement in de ondernemingen. Het Instituut voor Kredietmanagers is een vereniging zonder winstoogmerk, en drijft dus voor een deel op vrijwilligers. De administratie, de praktische organisatie van de activiteiten, het verzorgen van de publicaties en de wetenschappelijke coördinatie worden uitbesteed. De stichters zijn ervaren kredietmanagers, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan het realiseren van deze missie. Voorzitter van het IvKM is LudoTheunissen, die ook voor de praktische organisatie en de wetenschappelijke ondersteuning instaat.

Atradius

Atradius

Atradius is leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en zijn aanwezig op elk continent. Atradius biedt hun klanten toegang tot informatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd en is actief via 160 kantoren in meer dan 50 landen over de hele wereld.