Credit management opleidingen

Een goede investering in de kennis van uw medewerkers

CRiON biedt als specialist in credit management hoog kwalitatieve opleidingen aan. Deze opleidingen zijn zowel geschikt voor individuen en groepen, en kunnen zowel “in-company” of bij CRiON doorgaan.

In ons opleidingsaanbod onderscheiden we 4 pijlers: de “Start2Creditmanagement” reeks, de "Credit Management Masterclasses", “Opleidingen op maat”, en de “Coaching”.


"Start2Creditmanagement” reeks

De start2-reeks bestaat uit vier open opleidingen en kunnen losstaand of als volledig programma gevolgd worden. U kan uw eigen programma samenstellen.
We starten telkens met een theoretische toelichting, om dan over te gaan tot voorbeelden en oefeningen uit de praktijk. We zorgen voor een goede interactie en dynamiek, zodat je als deelnemer naar huis gaat met een stevige basis, die je snel in je dagelijkse praktijk kan integreren. 

Start2Credit - 7 oktober 2021
Hoe de kredietwaardigheid van uw prospecten en klanten beoordelen en evalueren? Na deze opleiding kunt u niet alleen kredietlimieten toekennen maar ook met vertrouwen onderhandelen met de sales afdeling of met uw kredietverzekeraar in geval van intrekking, verlaging of weigering van een limiet.

Start2Digitalize - TBA 2021
Met de Start2Digitalize opleiding willen we u en uw credit management voorbereiden en kennis laten maken met de mogelijkheden op vlak van digitaliseren. We bekijken onder andere hoe digitaal uw credit management is, welke software het beste bij u past, basis change management/project management principes, ... 

Start2Collect
28 september 2021 
Met de start2collect verhogen we uw communicatievaardigheden bij het telefonisch incasso. Een achterstallige klant op een doortastende maar tactvolle manier benaderen, bespoedigt de invordering.
We bespreken de juiste aanpak bij de verschillende types wanbetalers, de valkuilen, de mogelijke tegenwerpingen, enz.

Start2Creditmanagement - 18 november 2021
De opleiding behandelt alle aspecten van het vakgebied en slaat een brug naar de overige disciplines in het bedrijf zoals sales, IT, financiering en accounting. Met deze opleiding verhoogt u uw effectiviteit in alle relevante processen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.
Na de opleiding kunt u best practices in credit management implementeren in uw organisatie.

"Deze materie was volledig nieuw voor mij, maar ik heb veel zaken geleerd die ik nu ook in de praktijk zal gebruiken."
"De opleiding start2collect was echt zeer praktijkgericht en we krijgen een goed overzicht van de realiteit."
"Door de opleiding start2collect heb ik inzicht gekregen in de verschillende types klanten."
"De opleiding start2credit was een goeie opfrissing voor mij. Zeker wat betreft het gebruik van ratio’s."

Voor één of meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf gelden volgende prijzen:

  • 1 opleiding: 350€ per opleiding
  • 2 opleidingen: 325€ per opleiding
  • vanaf 3 opleidingen: 300€ per opleiding

(prijzen zijn excl BTW)

Locatie: Afhankelijk van veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn zal de opleiding online of op kantoor bij CRiON (Gent) doorgaan. 

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar janne.wuytack@crion.com

 

Credit Management Masterclasses
De Credit Management Masterclasses van CRiON zijn een deep dive in de vier meest uitdagende vakgebieden in credit management. De focus op de laatste ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden maken dit trainingsprogramma uniek. De Credit Management Masterclasses bestaan uit vier open opleidingen en kunnen losstaand of als volledig programma gevolgd worden.

Master2Credit - 10 juni 2021
Een deep dive in cijfers, waar u onderliggende trends en verbanden leert detecteren. Hoe gaat u onderbouwde gesprekken aan met klant/verzekeraar en denkt u oplossingsgericht bij een negatieve kredietaanvraag.

Master2Lean - 17 juni 2021
Introduceer de lean principes in uw credit management. Wat is waardeketen, verspilling en toegevoegde waarde? Ga aan de slag met uw persoonlijk lean actie plan.

Master2Pay - 16 september 2021
Ontdek aan de hand van praktische oefeningen wat de belangrijkste theoretische aspecten van LCs zijn en hoe conformiteit van uw LCs te garanderen. Ga naar huis met uw persoonlijk LC actie plan.

Master2Procedures - 23 september 2021
Structureer uw procedures aan de hand van heldere schema's en leer best practices integreren in uw procedures. Krijg praktische tips om quote2cash proces op te nemen in uw procedures.

Master2Collect - TBA
De Master2Collect heeft als doel de meer ervaren collection professional een breder juridisch kader aan te bieden in het collection proces. We focussen ons op juridische aspecten en kijken naar de behandeling van faillissement en schuldsanering, betalingsregelingen, vennootschapsrecht en incasso-aspecten binnen de B2B-wetgeving.

 

Voor één of meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf gelden volgende prijzen:

  • 1 opleiding: 200€ per opleiding
  • 2 opleidingen: 180€ per opleiding
  • vanaf 3 opleidingen: 160€ per opleiding

(prijzen zijn excl BTW)

Locatie: Afhankelijk van veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn zal de opleiding online of op kantoor bij CRiON (Gent) doorgaan. 

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar janne.wuytack@crion.com

 

“Opleidingen op maat” en “Coaching”

U wilt vooruit met uw organisatie? Wij verdiepen ons in uw bedrijf of afdeling en bieden een leertraject specifiek toegespitst op de uitdagingen in uw organisatie. Ook het niveau van de opleiding passen we aan uw wensen: een basisopleiding voor junioren, een opfrissing of een voltooiing.
Om een blijvende verandering te garanderen, bieden we ook coaching aan. Daarnaast begeleiden we in langlopende trajecten jonge talenten tot ze het gewenste niveau bereikt hebben. Op die manier creëren we een krachtige leeromgeving voor uw medewerkers en behalen we de beste resultaten voor het team en de organisatie.
 

Uw voordelen

  • de opleiding legt de juiste accenten: er wordt gewerkt vanuit de visie van het doelpubliek
  • de voorbeelden zijn gebaseerd op uw ervaringen en best practices
  • een zeer praktische en interactieve opleiding
  • het belang van uw doelstellingen wordt op een eenvoudige en duidelijke manier toegelicht
Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie?

Bel ons voor een afspraak op het nummer: +32 (0)9 244 62 62.
Of stuur een mail naar: info@crion.com of janne.wuytack@crion.com