KOi+

Uw credit management kostenefficiënt in kaart gebracht

Het voeren van een efficiënt debiteurenbeleid is cruciaal voor het optimaliseren van uw werkkapitaal. Vraag is dan hoe u dat doet. Beperkt u zich daarbij tot het opvolgen van de gemiddelde openstaande betalingstermijn (DSO) of graaft u dieper? Want meten is weten. En wie gedetailleerd meet, maakt gerichtere actieplannen op en bereikt betere resultaten.
Dat weet u. Alleen, het ontbreekt u aan de tijd en de middelen om dat te doen. Als drukbezette ondernemer of credit manager hebben u en uw medewerkers immers onvoldoende tijd om álle aspecten van uw credit management permanent te monitoren.

KOi+

Lage tijdsinvestering – concrete aanbevelingen

Om u toe te laten uw credit management te screenen in een mum van tijd, hebben wij KOi+ ontwikkeld. Met deze wetenschappelijk onderbouwde analysemethode meet u makkelijk hoe uw onderneming scoort op alle aspecten van credit management. Deze meetresultaten zetten we voor u af tegen de scores van leidende referentie-ondernemingen. Meer nog: in het meetrapport dat u van ons ontvangt, leest u niet alleen hoe u scoort op elk onderdeel van uw credit management maar ook hoezeer u daarin verschilt van wat gangbaar is.

Wij formuleren ook concrete aanbevelingen. U leert dus niet alleen op welke punten u uw credit management kan verbeteren, maar ook hoe u dat doet. Voor deze waardevolle inzichten hoeft u nauwelijks te investeren. Dankzij de unieke methode van KOi+ hoeft u niet meer dan één dag vrij te maken. Het honorarium van onze adviseurs voor het begeleiden van u en uw medewerkers bij het uitvoeren van KOi+ en voor het opmaken en presenteren van een rapport met concrete aanbevelingen, bedraagt voor één bedrijfssite maximum 4 dagen consulting fee.

Als referenties kunnen we opgeven: Balta, Bekaert, Daikin, Recticel, Unilin,…

Wenst u meer informatie?

Bel ons voor een afspraak op het nummer: +32 (0)9 244 62 62.
Of stuur een mail naar: info@crion.com.