Credit Management Circle

Waar credit managers elkaar ontmoeten

Je worstelt met een creditmanagementvraagstuk? Je bent benieuwd hoe anderen hun credit management in de praktijk invulling geven? Dan vind je in de Credit Management Circle de antwoorden die je zoekt.

Meer dan ooit merken we de nood aan een credit management community waar kennis en expertise gedeeld wordt. Een community waar best practices en de laatste ontwikkelingen binnen credit management aan bod komen.

Via online sessie en live events, waar we experten en ervaringsdeskundigen aan het woord laten, leer je onze community kennen. Bouw samen met ons aan een sterk netwerk!

Credit Management Experience Days
Tijdensd de Credit Management Experience Days maak je kennis met onze community en bouw je een sterk netwerk op. Elke experience day heeft een eigen thema en invalshoek. Praktijkgetuigenissen, votingsystemen en casestudies maken van de Experience Days interactieve sessies, waar jij als credit management professional niet op mag ontbreken. 
De Credit Management Lunch, ontbijtsessies en End of the Year celebration behoren onder andere tot de Experience Days.

Online Workshops
Tijdens de interactieve online workshops leggen we een actueel cedit management topic voor aan de community. We delen ervaringen en inzichten.
(Consultants kunnen niet deelnemen aan workshops)

Online sessies
Het hele jaar door bieden we diverse online sessies aan in samenwerking met onze partners. Waaronder een panelgesprek met onze kredietverzekerings-partners. Waar we op een kritische wijze kijken hoe ver we staan 1 jaar na de eerste lockdown en hoe zij de toekomst zien.

Schrijf u in

Ook lid worden van de Credit Management Circle?

Ons aanbod 
voor € 490/excl. BTW

  • Diverse online workshops
  • Online sessies in samenwerking met onze partners
  • Ontbijtsessies
  • Deelname aan de 'Credit Management Lunch'
  • Deelname aan de 'Dag van credit manager'
  • Deelname aan het slotevent van het 'Best Young Finance Team'
  • End of the Year celebration

Voor consultants
Prijs €490/excl. BTW per sessie