Credit Management Cyclus

Waar credit managers elkaar ontmoeten

Je worstelt met een creditmanagementvraagstuk? Je bent benieuwd hoe anderen hun credit management in de praktijk invulling geven? Dan vind je in de Credit Management Cyclus de antwoorden die je zoekt.

Credit Management Experience Days
Op de Credit Management Experience Days die open staan voor alle professionals die actief zijn in credit management, belichten we telkens een ander creditmanagementthema. Elke sessie krijgt een kleur, waarvan de betekenis gelinkt wordt aan een thema. Praktijkgetuigenissen, votingsystemen en casestudies maken van de Experience Days interactieve sessies, waar jij als credit management professional niet op mag ontbreken.

Workshops
Tijdens de workshop delen credit management professionals hun praktijkervaringen met elkaar. Real life cases staan centraal tijdens de workshops. 
(Consultants kunnen niet deelnemen aan workshops)

Networking
De Credit Management Cyclus staat ook gelijk aan succesvol netwerken met credit management professionals. Na elke Experience Day en Workshop is er een Credit Management Café. Het ideale moment om bij te praten of nieuwe contacten te leggen. 

De Credit Management Lunch en de eindejaarsreceptie staan helemaal in het teken van netwerken. 

Schrijf u in

Geef aan welke jaarformule u wenst:

4 Experience Days + 2 Workshops
inclusief Credit Management Lunch en Nieuwsjaarsreceptie
Prijs €490/excl. BTW

Voor consultants
Prijs €490/excl. BTW per sessie