Pink Experience Day - Credit management solutions 2.0

Experience Day

Gaat door op: 24 mei 2018

In credit management is het algemeen geweten dat je best niet alles door een roze bril bekijkt en mogelijke risico’s maar beter op voorhand inschat. Maar welke oplossingen bestaan er zoal om deze risico’s in te perken? Tijdens de Pink Credit Management Experience Day bespreken we enkele mogelijkheden om het leven van de credit management professional rooskleuriger te maken. Deze Experience Day wordt samen georganiseerd met onze Gold Partners Bureau Van Dijk, Credendo en IPEX.


Werkkapitaalfinanciering: zuurstof voor uw export

Als bedrijf dient u vaak uitstel van betaling te geven aan uw buitenlandse klanten. Wat als u niet meteen een pasklaar antwoord vindt onder de gangbare oplossingen? Uw export groeit en uw bedrijf heeft extra financiële zuurstof nodig: Wim Bosman legt uit hoe Credendo hierbij kan helpen, gevolgd door een testimonial door Francis De Bruyne (Petersime).

Scoringsmodel in de praktijk - klantengetuigenis
Hoe kan een customized scoring model helpen bij het nemen van betere en efficiëntere beslissingen? Kredtietwaardigheidsinformatie uit verschillende bronnen (eigen betalingsgedrag, externe financiële indicatoren, kredietadvies verzekeraar, sales beoordeling,…) wordt samengebracht in één model. Een model afgestemd op uw risicostrategie en de eigenheden van uw bedrijf. Bureau Van Dijk laat een klant aan het woord om de praktische werking ervan toe te lichten.

Credit Management heruitgevonden – volledige tracering van niet betaalde facturen
Dankzij de samenwerking met Virteo maakt IPEX het mogelijk om een volledige tracering te hebben van de niet betaalde facturen. Het disruptieve online platform van Virteo biedt credit managers de mogelijkheid hun dossiers rechtstreeks door te sturen naar verschillende advocaten, gerechtsdeurwaarders en incassokantoren. Dit alles in een efficiënt, transparant en GDPR compliant proces, zonder complexe IT implicaties. Nathan Vanharen (IPEX) laat je kennis maken met dit platform voor alle dossiers en alle fasen. 

 

We stellen op voorhand een vragenlijst ter beschikking. Gratis deelnemen is mogelijk mits het invullen van deze enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/S6TST53
(gelieve dit bij uw inschrijving te vermelden bij opmerkingen)
(bij elke Experience Day hoort een vragenlijst. Bij het invullen van minimum 1 vragenlijst heb je recht op maximum 1 gratis deelname aan een Experience Day van 2018. Deze actie is niet geldig voor consultants)
 

Programma

 

 

15u30
Ontvangst met koffie

 

16u

Welskomstwoord CRiON

 

16u15

Werkkapitaalfinanciering: zuurstof voor uw export

Wim Bosman, Business Development Specialist, Credendo
Francis De Bruyne, Trade Finance & Credit Manager, Petersime

 

17u00
Build your own credit scoring: poll

 

17u15
Pauze

 

17u30
Scoringsmodel in de praktijk
Klantengetuigenis, Bureau Van Dijk

 

18u00
Credit management heruitgevonden – Volledige tracering van niet betaalde facturen
Nathan Vanharen, Director Sales & Marketing, IPEX

 

Locatie: Salons Waerboom (Groot-Bijgaarden)

 

Lees minder

Lees verder

Inschrijven

Vervolledig het formulier