Hot items in credit management

Red Experience Day

Gaat door op: 13 februari 2020

Hot items in credit management

Maak gebruik van het begin van het jaar om de Hot items in credit management te leren kennen. Laten we afspreken 13 februari 2020 voor de eerste Credit Management Experience Day van het jaar. We spelen in op actuele items en stellen u graag 2 sterke vrouwen in credit management voor.

 

 

 

Young Potential in Finance - Eline Demeulemeester, Financial Controller - Linum Europe

Eline Demeulemeester is 1 van de winnaars van de 'Young Potentials in Finance' award 2020. Zij komt meer vertellen over het traject dat zij en haar team doorlopen hebben tot het uiteindelijk winnen van de award. Daarnaast zal ze ook vertellen wat de Hot Items zijn in haar huidige functie als Financial Controller bij Linum Europe

Credit Manager van het jaar – Katrien Matthys, Group Credit Manager – Resilux

IvKM Credit Manager van het jaar Award eert credit managers die uitzonderlijke presentaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd. Bij de laatste editie ging de eer naar Katrien Matthys, Group Credit Manager bij Resilux. Tijdens de Red Experience Day vertelt ze meer over de case die haar de overwinning bezorgde.

Cybercrime & how to deal with real threats – Nico Geurs, System & Network Administrator, AZ Maria Middelares

Cybercrime is de laatste maanden niet meer uit het nieuws weg te denken. Samen met een cyber security specialist vertellen we wat de aandachtspunten en valkuilen zijn aan de hand van concrete voorbeelden.

Gerechtelijk innen van uw vorderingen in het buitenland - Maxime Ampe, advocaat – Bierens Advocaten

Debiteuren in het buitenland kunnen soms voor veel stress zorgen binnen een bedrijf. Maxime Ampe, advocaat bij Bierens Advocaten, komt meer vertellen over juridisch incasseren in het buitenland en het belang van algemene voorwaarden en eigendomsvoorbehoud bij buitenlandse klanten. Belangrijke zaken om rekening mee te houden in tijden van Brexit, Iran, ...

Timing: 15u30 - 19u30

Locatie: Salons Waerboom – Jozef Mertensstraat 140, 1702 Groot-Bijgaarden

Lees minder

Lees verder

Inschrijven

Vervolledig het formulier