Kredietmanagers en financiële besluitvormers opgelet! Bent u klaar om uw aanpak van kredietrisico's te herdefiniëren en over te stappen van analyse achteraf naar voorspellende inzichten voor de toekomst?

Tijdens deze inspiratiedag verkennen we innovatieve benaderingen, nieuwe technologieën en best practices uit de sector om u in staat te stellen de manier waarop u kredietrisico beheert opnieuw te definiëren.

  • Technologische vooruitgang: Ontdek nieuwe technologieën die de beoordeling van kredietrisico's transformeren, van AI-gestuurde analyses tot voorspellende modellen, en begrijp hoe ze uw credit management kunnen verbeteren.
  • Praktische toepassingen: Leer bruikbare stappen om een toekomstbestendige kredietrisicostrategie te implementeren binnen uw organisatie, met casestudy's die succesvolle transformaties laten zien.
  • Thought Leadership: Maak kennis met thought leaders en experts uit de sector die hun ervaringen, uitdagingen en successen zullen delen bij het herdefiniëren van credit risk management.

Beperkte plaatsen - Registreer nu!

Verzeker u van een plaats voor dit evenement en doe met ons mee om de toekomst van credit risk management opnieuw vorm te geven!

terug naar overzicht