Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AON Credit Solutions

Aon

Als partner van de beursgenoteerde en wereldwijd opererende makelaarsgroep Aon en haar credit management divisie Aon Credit International, zet CRiON voor jou internationale verzekeringsprogramma’s op. Zo verzeker je met één contract jouw kredietrisico’s wereldwijd, ook voor jouw filialen in het buitenland.

Aon

Credit Management Connect l Diamond Partners

Coface

Coface is dé expert in ondernemersrisico's. Al bijna 70 jaar lang helpt Coface, een wereldleider in kredietverzekeringen, om bedrijven duurzaam te maken. Het probleem van onbetaalde facturen van uw zakenpartners voorkomen en oplossen: dit is de taak die Coface onderneemt namens hun klanten. Dagelijks verzekeren de 4.400 werknemers van de Groep in 67 landen de handelstransacties van 35.000 klantenbedrijven in meer dan 200 landen. De groep is volledig internationaal en is ingericht om waar ook ter wereld de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Hun 350 limietarbiters nemen 10.000 kredietbeslissingen per dag. Ze geven een antwoord binnen het bestek van anderhalve dag.

Coface
Trends Business Information

Trends Business Information verzamelt financiële en commerciële data over alle Belgische bedrijven. Dus ook over uw klanten, prospecten, leveranciers en concurrenten. Dankzij onze focus op kwaliteit beschikt u altijd over betrouwbare B2B gegevens, zowel via doe-het-zelf platformen als maatwerk door ons team van experten. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om zowel uw merk als netwerk doelgericht verder uit te bouwen.

Trends Business Information

Credit Management Connect l Gold Partners

TCM Belgium

TCM Belgium is een internationaal ondersteund incassobureau met lokale oplossingen in meer dan 100 landen. Ons no cure no fee beleid biedt een complementaire dienst aan het interne credit management van bedrijven van diverse groottes en in verschillende sectoren.

Zowel het globale netwerk (TCM Group) als de verloning op basis van resultaat zorgen voor (kwaliteits)garantie. De TCM Group verzekert de geïnde bedragen waardoor deze steeds bij de klant terechtkomen. Dankzij het no cure no fee principe weet de crediteur ook dat alle middelen zo opportuun mogelijk ingezet worden om tot een (minnelijke) oplossing te komen.

De interne en externe werking wordt ondersteund door een geavanceerd online credit management systeem dat het mogelijk maakt actuele, transparante informatie snel bij de verschillende diensten, crediteuren, en debiteuren te brengen.

TCM Belgium
Billtrust

AR-innovatie stimuleren
Als toonaangevende leverancier van order-to-cash oplossingen, heeft Billtrust zich altijd gericht op het makkelijker maken voor bedrijven om betaald te krijgen. Door middel van consistente evolutie, zorgt ons geïntegreerde, cloud-gebaseerde AR-platform voor efficiëntie bij de klant, groeit de omzet en verhoogt de winstgevendheid voor bedrijven in verschillende sectoren. Samen met Crion, helpt Billtrust debiteuren afdelingen en financiële teams hun financiële operaties te digitaliseren om de stijgende kosten te beperken en de middelen verslindende processen te compenseren door middel van onze eenvoudige, gestroomlijnde collectie, betaling en facturatie en oplossingen.

Billtrust
Future WorkForce

Future WorkForce is een consulting company op het gebied van Intelligent Automation met vestigingen in Breda, Brasschaat, München, London, Cluj-Napoca en Bucharest. Het is onze overtuiging dat wij voor onze klanten de omgeving creëren waar iedere medewerker zijn potentieel benut en werk creatief en inspirerend moet zijn. Wij ondersteunen automation journey’s in alle maturiteitsfasen. Door inzet van best-of-breed oplossingen voor Task & Process mining, Artifical Intelligence, Machine Learning, Low code en Robotic Process Automation (RPA) bieden we voor ieder business vraagstuk de passende oplossing.

Future WorkForce
AiVidens

AiVidens, de oplossing voor debiteurenbeheer die artificiële intelligentie gebruikt om betalingsproblemen te voorspellen en incasso-inspanningen te prioriteren om uw risico's te verminderen en uw werkkapitaal te verbeteren.

AiVidens
Quadient

Quadient is gespecialiseerd in bedrijfsoplossingen die van elke klantinteractie - fysiek of digitaal - een rijke en gepersonaliseerde ervaring maken. Elke dag helpen we honderdduizenden bedrijven om duurzame relaties op te bouwen met hun klanten in een wereld waarin interacties steeds meer verbonden, persoonlijk en mobiel worden.

Onze automatiseringsoplossing voor accounts receivable, Quadient Accounts Receivable, is toonaangevend op dit gebied en biedt intelligente software voor het beheer van krediet, het inningsproces, automatisering van opvolgingen en cashmanagement. We helpen het O2C-proces te automatiseren door een naadloze ervaring te bieden die hoogwaardige klantinteracties creëert en de cashflow versnelt.

Quadient onderscheidt zich wereldwijd op de Accounts Receivable-markt met gedifferentieerde aanbiedingen zoals AI-aangedreven matching van betalingen en facturen, voorspellende analyses in realtime, onmiddellijke kredietrisicobepaling en -beslissing, en integratie met een breed scala aan betalingssystemen. Bedrijven die gebruikmaken van Quadient Accounts Receivable verwerkten in 2023 bijna 40 miljard dollar aan transacties en zagen hun DSO met gemiddeld 34% dalen.

Quadient

Credit Management Connect l Silver Partners

Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw handelsvorderingen kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten.

Eurofactor
Atradius

Atradius is leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en zijn aanwezig op elk continent. Atradius biedt hun klanten toegang tot informatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd en is actief via 160 kantoren in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Atradius
Bierens Advocaten
Bierens Advocaten
Credendo

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.

Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.

Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.

Credendo – Guarantees & Speciality Risks is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

Credendo
Allianz Trade

Allianz Trade biedt met een kredietverzekering een 3-delige oplossing op maat van uw bedrijf. Preventief screenen ze de financiële gezondheid van uw klanten en partners, ze incasseren ook onbetaalde facturen, en wanneer een factuur toch onbetaald blijft, krijgt u van hen een vergoeding. Op deze manier elimineren ze niet alleen het risico op niet-betaling van uw handelsvorderingen, maar ze helpen u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.

Vandaag dekken zij voor meer dan 750 miljard euro aan handelstransacties wereldwijd. Zij zijn ook een belangrijke speler op vlak van borgstellingen en garanties, een alternatief voor bankgaranties. Allianz Trade s is wereldmarktleider in kredietverzekeringen. Ze zijn een dochter van Allianz en hebben een AA-rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.

Allianz Trade
IvKM

IVKM heeft hun missie als volgt geformuleerd: bijdragen tot de professionalisering en de emancipatie van het kredietmanagement in de ondernemingen. Het Instituut voor Kredietmanagers is een vereniging zonder winstoogmerk, en drijft dus voor een deel op vrijwilligers. De administratie, de praktische organisatie van de activiteiten, het verzorgen van de publicaties en de wetenschappelijke coördinatie worden uitbesteed. De stichters zijn ervaren kredietmanagers, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan het realiseren van deze missie. Voorzitter van het IvKM is LudoTheunissen, die ook voor de praktische organisatie en de wetenschappelijke ondersteuning instaat.

IvKM

Jouw oplossing op maat.

Jouw bedrijfsambities zijn uniek. Daarom willen we vooral naar jou luisteren.

Contacteer ons nu voor een oplossing op maat. Voor het optimaal beheersen van jouw kredietrisico en het maximaal versterken van jouw credit management. Zodat je veilig en met een gerust gemoed kan groeien.

+32 (0)9 244 62 62 info@crion.com