Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AON Credit Solutions

Aon

Als partner van de beursgenoteerde en wereldwijd opererende makelaarsgroep Aon en haar credit management divisie Aon Credit International, zet CRiON voor jou internationale verzekeringsprogramma’s op. Zo verzeker je met één contract jouw kredietrisico’s wereldwijd, ook voor jouw filialen in het buitenland.

Aon

Credit Management Circle l Gold Partners

Trends Business Information

Trends Business Information verzamelt financiële en commerciële data over alle Belgische bedrijven. Dus ook over uw klanten, prospecten, leveranciers en concurrenten. Dankzij onze focus op kwaliteit beschikt u altijd over betrouwbare B2B gegevens, zowel via doe-het-zelf platformen als maatwerk door ons team van experten. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om zowel uw merk als netwerk doelgericht verder uit te bouwen.

Trends Business Information

Credit Management Circle l Silver Flex Partners

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt, kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

AIG
Aryza

Softwareoplossingen voor debiteurenbeheer en incasso met oog voor het financiële welzijn van uw klanten.

Wij werken samen met onze partners om intelligente en dynamische oplossingen te bieden die helpen bij het verwerken van kredietaanvragen, kredietacceptatie, kredietmanagement, het beheer van achterstanden, minnelijke incasso, gerechtelijke incasso en executie waarmee we onze klanten in staat stellen duurzame relaties op te bouwen met bedrijven en consumenten.

Aryza
Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw handelsvorderingen kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten.

Eurofactor
TCM Belgium

TCM Belgium is een internationaal ondersteund incassobureau met lokale oplossingen in meer dan 100 landen. Ons no cure no fee beleid biedt een complementaire dienst aan het interne credit management van bedrijven van diverse groottes en in verschillende sectoren.

Zowel het globale netwerk (TCM Group) als de verloning op basis van resultaat zorgen voor (kwaliteits)garantie. De TCM Group verzekert de geïnde bedragen waardoor deze steeds bij de klant terechtkomen. Dankzij het no cure no fee principe weet de crediteur ook dat alle middelen zo opportuun mogelijk ingezet worden om tot een (minnelijke) oplossing te komen.

De interne en externe werking wordt ondersteund door een geavanceerd online credit management systeem dat het mogelijk maakt actuele, transparante informatie snel bij de verschillende diensten, crediteuren, en debiteuren te brengen.

TCM Belgium
Billtrust

Driving AR innovation forward
As the leading provider of order-to-cash solutions, Billtrust has always focused on making it easier for companies to get paid. Through consistent evolution, our integrated, cloud-based AR platform drives customer efficiencies, grows revenue and increases profitability for businesses across several industries. Together with Crion, Billtrust helps accounts receivables departments and finance teams digitize their financial operations to mitigate increasing costs and offset resource-consuming processes through our simple, streamlined collection, payment and invoicing and soluti
ons.

Billtrust
Future WorkForce

Future WorkForce (www.fwfcompany.com) is een consulting company op het gebied van Intelligent Automation met vestigingen in Breda, Brasschaat, München, London, Cluj-Napoca en Bucharest. Het is onze overtuiging dat wij voor onze klanten de omgeving creëren waar iedere medewerker zijn potentieel benut en werk creatief en inspirerend moet zijn. Wij ondersteunen automation journey’s in alle maturiteitsfasen. Door inzet van best-of-breed oplossingen voor Task & Process mining, Artifical Intelligence, Machine Learning, Low code en Robotic Process Automation (RPA) bieden we voor ieder business vraagstuk de passende oplossing.

We maken mensen vrij en vermenselijken werk door repetitieve monotone handelingen te automatiseren. Door onze brede ervaring hebben we voor ieder bedrijfsproces of takenpakket usecases beschikbaar. Onze werkwijze daarbij is dat we onze kennis en vaardigheden aan overgedragen, we noemen dat Outsourced-to-be-Insoured.

Voor Credit managers betekent dit bijvoorbeeld, het efficiënt nemen van eenvoudigere en beter geïnformeerde beslissingen over kredietrisico’s en het vrijmaken van potentieel waardoor ze meer tijd hebben om andere en complexere taken uit te voeren.

Het effect van onze oplossingen en services voor onze klanten is dat productiviteit, medewerkerstevredenheid, customer experience, kwaliteit en governance sterk toenemen. Dat houdt in dat niet alleen kosten dalen, maar ook opbrengsten groeien, de organisatie verder digitaliseert, veerkrachtiger en wendbaarder wordt.

Future WorkForce
AiVidens

AiVidens, de oplossing voor debiteurenbeheer die artificiële intelligentie gebruikt om betalingsproblemen te voorspellen en incasso-inspanningen te prioriteren om uw risico's te verminderen en uw werkkapitaal te verbeteren.

AiVidens

Credit Management Circle l Silver Partners

Atradius

Atradius is leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en zijn aanwezig op elk continent. Atradius biedt hun klanten toegang tot informatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd en is actief via 160 kantoren in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Atradius
Bierens Advocaten
Bierens Advocaten
Coface

Coface is dé expert in ondernemersrisico's. Al bijna 70 jaar lang helpt Coface, een wereldleider in kredietverzekeringen, om bedrijven duurzaam te maken. Het probleem van onbetaalde facturen van uw zakenpartners voorkomen en oplossen: dit is de taak die Coface onderneemt namens hun klanten. Dagelijks verzekeren de 4.400 werknemers van de Groep in 67 landen de handelstransacties van 35.000 klantenbedrijven in meer dan 200 landen. De groep is volledig internationaal en is ingericht om waar ook ter wereld de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Hun 350 limietarbiters nemen 10.000 kredietbeslissingen per dag. Ze geven een antwoord binnen het bestek van anderhalve dag.

Coface
Credendo

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.

Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.

Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.

Credendo – Guarantees & Speciality Risks is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

Credendo
Allianz Trade

Allianz Trade biedt met een kredietverzekering een 3-delige oplossing op maat van uw bedrijf. Preventief screenen ze de financiële gezondheid van uw klanten en partners, ze incasseren ook onbetaalde facturen, en wanneer een factuur toch onbetaald blijft, krijgt u van hen een vergoeding. Op deze manier elimineren ze niet alleen het risico op niet-betaling van uw handelsvorderingen, maar ze helpen u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.

Vandaag dekken zij voor meer dan 750 miljard euro aan handelstransacties wereldwijd. Zij zijn ook een belangrijke speler op vlak van borgstellingen en garanties, een alternatief voor bankgaranties. Allianz Trade s is wereldmarktleider in kredietverzekeringen. Ze zijn een dochter van Allianz en hebben een AA-rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.

Allianz Trade
IvKM

IVKM heeft hun missie als volgt geformuleerd: bijdragen tot de professionalisering en de emancipatie van het kredietmanagement in de ondernemingen. Het Instituut voor Kredietmanagers is een vereniging zonder winstoogmerk, en drijft dus voor een deel op vrijwilligers. De administratie, de praktische organisatie van de activiteiten, het verzorgen van de publicaties en de wetenschappelijke coördinatie worden uitbesteed. De stichters zijn ervaren kredietmanagers, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan het realiseren van deze missie. Voorzitter van het IvKM is LudoTheunissen, die ook voor de praktische organisatie en de wetenschappelijke ondersteuning instaat.

IvKM

Jouw oplossing op maat.

Jouw bedrijfsambities zijn uniek. Daarom willen we vooral naar jou luisteren.

Contacteer ons nu voor een oplossing op maat. Voor het optimaal beheersen van jouw kredietrisico en het maximaal versterken van jouw credit management. Zodat je veilig en met een gerust gemoed kan groeien.

+32 (0)9 244 62 62 info@crion.com