Om u de kredietmanagementoplossing te bieden die maximaal beantwoordt aan uw behoeften, werkt CRiON samen met een aantal geselecteerde partners.

AON Credit Solutions

Aon

Als partner van de beursgenoteerde en wereldwijd opererende makelaarsgroep Aon en haar credit management divisie Aon Credit International, zet CRiON voor jou internationale verzekeringsprogramma’s op. Zo verzeker je met één contract jouw kredietrisico’s wereldwijd, ook voor jouw filialen in het buitenland.

Aon

Credit Management Circle l Gold Partners

Bureau van Dijk

Bureau van Dijk – A Moody’s Analytics Company

We capture and treat private company information for better decision making and increased efficiency, so we’re ideally suited to help corporate credit professionals.

Orbis, our global company database has information on 400 million companies and offers:

• Standardised financials
• Financial strength metrics
• Projected financials
• Extensive corporate ownership structures

Credit Catalyst is a platform where you can combine information from Orbis with your own knowledge of your customers and get dashboard views of your portfolio.

Welcome to the business of certainty.

Bureau van Dijk

Credit Management Circle l Silver Flex Partners

AIG

AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, met een netwerk van 65 000 mensen in meer dan 100 landen en met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.
Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt, kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.
Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.
Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke verzekeringen maar zeker ook voor kredietverzekeringen.
Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen.

AIG
Collenda

Collenda is een ambitieus bedrijf met een schat aan credit management ervaring en levert aan meer dan 800 klanten in de sectoren banken, corporates, incassokantoren en gerechtsdeurwaarders al meer dan 30 jaar marktgerichte oplossingen. In Europa zijn wij toonaangevend in de credit management branche en weten wij als geen ander wet- en regelgeving, eisen en wensen te vertalen naar end-to-end software oplossingen. Vanaf kredietverlening, debiteurenbeheer tot en met het minnelijke- en gerechtelijke incassoproces, Collenda begrijpt de problematiek en ontwikkelingen in uw branche.

Collenda
Eurofactor

Eurofactor, de Europese marktleider in geïntegreerde factoring, stelt oplossingen voor waarmee u uw handelsvorderingen kunt beschermen, beheren en financieren binnen de context van uw nationale en internationale zakelijke activiteiten.

Eurofactor
NextFactor

NextFactor is een gloednieuw initiatief opgericht in 2021 door een team van ondernemers die gedurende meer dan 25 jaar hun sporen verdiend hebben bij diverse factoringmaatschappijen en internationale ondernemingen die actief zijn in de verkoop en financiering van debiteurenvorderingen.

NextFactor NV biedt flexibele en vooruitstrevende oplossingen op het vlak van achterstallige debiteurenvorderingen. NextFactor koopt zowel portefeuilles als individuele achterstallige vorderingen op ondernemingen en regisseert hiervoor een maatschappelijk verantwoord inningstraject.

NextFactor
TCM Belgium

TCM Belgium is een internationaal ondersteund incassobureau met lokale oplossingen in meer dan 100 landen. Ons no cure no fee beleid biedt een complementaire dienst aan het interne credit management van bedrijven van diverse groottes en in verschillende sectoren.

Zowel het globale netwerk (TCM Group) als de verloning op basis van resultaat zorgen voor (kwaliteits)garantie. De TCM Group verzekert de geïnde bedragen waardoor deze steeds bij de klant terechtkomen. Dankzij het no cure no fee principe weet de crediteur ook dat alle middelen zo opportuun mogelijk ingezet worden om tot een (minnelijke) oplossing te komen.

De interne en externe werking wordt ondersteund door een geavanceerd online credit management systeem dat het mogelijk maakt actuele, transparante informatie snel bij de verschillende diensten, crediteuren, en debiteuren te brengen.

TCM Belgium

Credit Management Circle l Silver Partners

Atradius

Atradius is leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en zijn aanwezig op elk continent. Atradius biedt hun klanten toegang tot informatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd en is actief via 160 kantoren in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Atradius
Bierens Advocaten
Bierens Advocaten
Coface

Coface is dé expert in ondernemersrisico's. Al bijna 70 jaar lang helpt Coface, een wereldleider in kredietverzekeringen, om bedrijven duurzaam te maken. Het probleem van onbetaalde facturen van uw zakenpartners voorkomen en oplossen: dit is de taak die Coface onderneemt namens hun klanten. Dagelijks verzekeren de 4.400 werknemers van de Groep in 67 landen de handelstransacties van 35.000 klantenbedrijven in meer dan 200 landen. De groep is volledig internationaal en is ingericht om waar ook ter wereld de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Hun 350 limietarbiters nemen 10.000 kredietbeslissingen per dag. Ze geven een antwoord binnen het bestek van anderhalve dag.

Coface
Credendo

Credendo is aanwezig op het hele Europese continent en actief in alle segmenten van de kredietverzekering.

Credendo – Export Credit Agency, is de Belgische exportkredietverzekeraar en promoot de Belgische export, import en investeringen in het buitenland met kredietverzekering en politieke risicoverzekering op (middel)lange termijn, financiële garanties en directe financiering.

Credendo – Short-Term Non-EU Risks biedt volledige omzetdekking op korte termijn.

Credendo – Excess & Surety is de specialist in excess-of-loss- en top-updekking. Tevens geeft zij contractuele en wettelijke borgtochten uit.

Credendo
Allianz Trade

Allianz Trade biedt met een kredietverzekering een 3-delige oplossing op maat van uw bedrijf. Preventief screenen ze de financiële gezondheid van uw klanten en partners, ze incasseren ook onbetaalde facturen, en wanneer een factuur toch onbetaald blijft, krijgt u van hen een vergoeding. Op deze manier elimineren ze niet alleen het risico op niet-betaling van uw handelsvorderingen, maar ze helpen u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.

Vandaag dekken zij voor meer dan 750 miljard euro aan handelstransacties wereldwijd. Zij zijn ook een belangrijke speler op vlak van borgstellingen en garanties, een alternatief voor bankgaranties. Allianz Trade s is wereldmarktleider in kredietverzekeringen. Ze zijn een dochter van Allianz en hebben een AA-rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.

Allianz Trade
IvKM

IVKM heeft hun missie als volgt geformuleerd: bijdragen tot de professionalisering en de emancipatie van het kredietmanagement in de ondernemingen. Het Instituut voor Kredietmanagers is een vereniging zonder winstoogmerk, en drijft dus voor een deel op vrijwilligers. De administratie, de praktische organisatie van de activiteiten, het verzorgen van de publicaties en de wetenschappelijke coördinatie worden uitbesteed. De stichters zijn ervaren kredietmanagers, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan het realiseren van deze missie. Voorzitter van het IvKM is LudoTheunissen, die ook voor de praktische organisatie en de wetenschappelijke ondersteuning instaat.

IvKM
Order2Cash

Vijftien jaar ervaring, kennis en deskundigheid in één baanbrekend platform. Order2Cash is gecreëerd door Anachron. Als marktleider in het bieden van wereldwijde order-to-cash oplossingen worden we overal ter wereld gezien als een innovatieve en betrouwbare dienstverlener. Wij lopen al vijftien jaar voorop in de internationale e-Invoicing markt. Ons doorlopende streven om het bedrijfskritische order-to-cash proces te verbeteren en versnellen heeft tot onze nieuwste innovatie geleid: Order2Cash. Bedrijven van allerlei grootte gebruiken Order2Cash om hun DSO-reductie en het cashflow-beheer te ondersteunen.

Order2Cash

Jouw oplossing op maat.

Jouw bedrijfsambities zijn uniek. Daarom willen we vooral naar jou luisteren.

Contacteer ons nu voor een oplossing op maat. Voor het optimaal beheersen van jouw kredietrisico en het maximaal versterken van jouw credit management. Zodat je veilig en met een gerust gemoed kan groeien.

+32 (0)9 244 62 62 info@crion.com

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.