Jouw credit management kostenefficiënt in kaart gebrachtMakkelijk en snel geklaard met KOi+

Meten is weten. En wie gedetailleerd meet, maakt gerichtere actieplannen en bereikt betere resultaten. Dat weet je.

Met de KOi+ geven we een 360° view op je credit management. De next step is dan de transformatie van je credit management naar een efficiënte, waardevolle en agile tool. Future proof!

Jouw credit management kostenefficiënt in kaart gebracht

Waarom met CRiON?Onze troeven

Lage tijdsinvestering

Een KOi+ screening vergt slechts een enkele dag. Jij en jouw medewerkers hoeven alvast niets voor te bereiden of te documenteren.

Guided self-assessment

Zorgvuldig geselecteerde medewerkers van jouw organisatie evalueren, begeleid door een ervaren consultant van CRiON, jouw credit management proces op een gestructureerde manier.

Wetenschappelijk onderbouwd

We hebben KOi+ ontwikkeld i.s.m. universitaire onderzoekers die expert zijn in organisatie-efficiëntieanalyses door self assessment.

Benchmarking

Je leert niet alleen hoe je scoort op elk onderdeel van jouw credit management, maar ook hoezeer je daarin verschilt van wat best-in-class ondernemingen doen.

Concrete aanbevelingen

In een helder rapport vertellen we jou hoe je de verbeterpunten concreet aanpakt. We reiken jou praktische oplossingen aan.

quote

Een klant getuigt Balta

KOi+ toonde ons duidelijk aan op welke aspecten van ons credit management we konden inzetten om quick wins te realiseren.

Screen met KOi+ makkelijk en snel jouw credit management.

Jouw credit management is uniek. Daarom willen we vooral naar jou luisteren.

Contacteer onze adviseurs voor een snelle en toch grondige screening én benchmarking van jouw credit management met de unieke analysetool KOi+.

+32 (0)9 244 62 62 info@crion.com